Blogs - Europa

Europa kent meer dan genoeg leuke steden voor een weekendje weg! Mijn 5 favorieten: Parijs, Rome, Valencia, Sevilla en Lissabon.

 

Europa is niet voor niets een continent dat bekend staat om zijn gevarieerde bestemmingen. Van de schilderachtige grachten van Amsterdam en de weelderige groene landschappen van Madeira tot de eeuwenoude geschiedenis van Rome en de bruisende sfeer van het Spaanse Valencia. Europa biedt een mix van cultuur, geschiedenis, natuur en gastronomie voor reizigers om van te genieten.


Bezienswaardigheden voor een 3 daagse citytrip naar Londen

Welkom in Londen, waar eeuwenoude geschiedenis en moderne archictectuur hand in hand gaan. Van de iconische Big Ben tot de bruisende straten van Covent Garden, ontdek de magie van deze bruisende metropool. Het is bij uitstek een van de populairste bestemmingen voor een citytrip in Europa. Wat je dan absoluut niet mag missen tijdens een weekend in Londen lees je in deze blog!

Lees meer »

Citytrip naar Napels en omgeving - tips en bezienswaardigheden

Napels (Napoli in het Italiaans) is een stad die moeiteloos oude geschiedenis, levendige cultuur en overheerlijke Italiaanse gerechten combineert. Verder is het een perfecte uitvalsbasis om de regio te verkennen, want daar zijn nog talloze extra hoogtepunten te vinden. Van een prachtige kustlijn tot het beklimmen van een actieve vulkaan.

Lees meer »

Roadtrip Zwitserland - een route voor 7-21 dagen

Zwitserland, een land dat bekend staat om zijn prachtige landschappen, waar adembenemende natuur en outdooravonturen op je wachten. Ik ben twee keer in Zwitserland geweest (allebei in 2023) en zou graag nog een keer teruggaan. Op basis van mijn ervaringen heb ik een route uitgestippeld voor een unieke roadtrip door de prachtige Zwitserse landschappen.

Lees meer »

Roadtrip door Frankrijk: Azuurblauw water, eindeloze uitzichten en meer!

Frankrijk, voor de meeste Nederlanders kampeerbestemming nummer 1. Het land is groot genoeg om voor iedereen wat wils te bieden: van ruwe bergen voor de fiets- of wandelliefhebber tot de nabijgelegen kust om lekker tot rust te komen. In deze blog vind je een route ter inspiratie voor het plannen van je vakantie in het land van de croissants, baguette en croque monsieur.

Lees meer »

Jouw gids voor 3 dagen Rome - bezienswaardigheden & tips

Wandelen door de oude straten van Rome geeft je het gevoel alsof je door een museum loopt. Omdat de stad zo groot is en er zoveel dingen te zien en te doen zijn, heb ik deze 3-daagse gids gemaakt waarin ik mijn eigen route heb gebruikt. Van een van de zeven wereldwonderen tot Vaticaanstad en verschillende "verborgen juweeltjes" die zeker een bezoek waard zijn. 

Lees meer »

Inspiratie voor je volgende reis!

Zodat jij alleen nog maar hoeft te boeken en al het moois dat de wereld te bieden heeft kan gaan ontdekken!


Informatie

Disclaimer

Vragen of opmerkingen?